Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bomarbv/public_html/includes/connection.inc.php on line 7
Woningbouwcorporatie | Opdrachtgevers | Bomar B.V.

Woningbouwcorporatie

Met de producten van Bomar is het mogelijk de totale gevel te renoveren.

Woningbouwcorporaties

Bomar heeft vele nieuwbouw- en renovatieprojecten in opdracht van woningcorporaties uitgevoerd, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Met onze producten is het mogelijk de totale gevel te renoveren.

Beheer en onderhoud van de bestaande vastgoedportefeuille is een belangrijke taak van woningbouwcorporaties. Naast het gebruikelijke jaarlijks onderhoud is groot onderhoud onvermijdelijk om het woningbestand in goede conditie te houden. Het deels of volledig renoveren van de bestaande gevelelementen zoals balkonhekwerken of puien kan op enig moment noodzakelijk zijn.

Vaak treden wij op als hoofdaannemer waarbij Bomar zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een aannemer het renovatieproject realiseert. Daarnaast werkt Bomar ook, al dan niet in samenwerking met andere onderaannemers (bijvoorbeeld schilder-, gevelreinigings- of betonrenovatiebedrijf), in opdracht van een aannemer.

gevelschermen renovatie nieuwbouwBij voorkeur adviseert Bomar, vrijblijvend, de corporatie al in een vroeg stadium van een project over de mogelijkheden. Na een inventarisatie van de bestaande situatie, het budget en de wensen van de woningbouwcorporatie en de bewoners stelt Bomar een advies op ten behoeve van de mogelijke uitwerkingen/vormgeving. Om tot een keuze te komen plaatsten wij indien gewenst een “proefhek”.

Bij renovatieprojecten zorgt Bomar voor veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Indien noodzakelijk plaatsen wij tijdelijke veiligheidshekken. Naast de montage van nieuwe hekwerken verzorgen wij ook voor demontage en afvoer van bestaande hekwerken.

balkonhekken  glashek - kws - amsterdambalkonhekken  lamellenhek videhekkenglaslamellen gevel vliesgevelbalkonhek balkonhekken aluminium lamellenhek glasbalkonhekken  spijlenheklamellenhek lamelhek balkonhekken  aluminium vliesgevel glashek balkonhekbalkonhekken balkonhek glas
Borstweringleuning afbeelding

Borstweringleuning

Borstweringleuningen worden toepast als valbeveiliging op borstweringen

Franse Balkons afbeelding

Franse Balkons

Franse balkons zijn hekwerken gemonteerd voor een kozijn.

Doorvalbeveiliging afbeelding

Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van stalen of aluminium regels voor een kozijn

Muurleuningen afbeelding

Muurleuningen

Muurleuningen worden toegepast in trappenhuizen

Aluminium lamellen afbeelding

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden veelal toegepast ten behoeve van het ventileren van gevels en parkeergarages.

Gevelschermen afbeelding

Gevelschermen

Gevelschermen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte

Glaslamellen afbeelding

Glaslamellen

Glaslamellen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het transparant dichtzetten van de gevel

Glashekken afbeelding

Glashekken

Balkonhekken van glas geven een transparante afwerking van de galerij of buitenruimte. De gewenste uitstraling is afhankelijk van de specifiek toegepaste (glas)profielen of glasklemmen en de glasvulling.

Lamelhekken afbeelding

Lamelhekken

Lamelhekken zijn opgebouwd uit stalen of aluminium lamellen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. Lamelhekken kunnen opgebouwd worden uit vele verschillende profielen. Ook kan er worden gekozen om deze balusterloos uit te voeren.

Plaathekken afbeelding

Plaathekken

Plaathekken zijn opgebouwd uit gezet aluminium of stalen plaatwerk, veelal met een perforatie. Om het galerij- of balkonhek zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen kan worden gekozen uit verschillende standaard perforaties of bijvoorbeeld fotoprintperforatie.

Roosterhekken afbeelding

Roosterhekken

Roosterhekken zijn opgebouwd uit een roostervulling welke tussen of voor de balusters wordt geplaatst. Om het renovatie- of nieuwbouwproject een bepaald aanzien te geven is er een ruime keuze uit verschillende maaswijdtes toe te passen.

Spijlhekken afbeelding

Spijlhekken

Spijlhekken zijn samengesteld uit stalen of aluminium spijlen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. De daadwerkelijke uitstraling van het spijlhek is sterk afhankelijk van de toegepaste regels en spijlen in uw galerij- of balkonhek.

Traphekken afbeelding

Traphekken

Traphekken kunnen zowel op als voorlangs de trap worden gemonteerd. Het type traphek dat moet worden toegepast is over het algemeen sterk afhankelijk van de functie en uitstraling. Zo kan in vele gevallen een simpel spijlhek voldoen terwijl andere gevallen een wat chiquere uitvoering met bijvoorbeeld glasklemmen en/of een RvS handlijst vragen.

Privacyschermen afbeelding

Privacyschermen

Privacyschermen worden toegepast voor het afschermen van buitenruimte

BalkonBreed  afbeelding

BalkonBreed

Balkonuitbreiding: Modulair renovatiesysteem voor verbreding van balkon en galerij

Schuifluiken

Schuifluiken worden voor de gevel of balkonrand gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte.

Aanbod profielen afbeelding

Aanbod profielen

Specificaties

Bomar verkoopt i.s.m. INNOVAL ook losse aluminium profielen (o.a. glasprofielen t.b.v. glashekken/balustrades). Kijk daarvoor op www.innoval.nl