Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bomarbv/public_html/includes/connection.inc.php on line 7
Vereniging van Eigenaren (VVE) | Opdrachtgevers | Bomar B.V.

Vereniging van Eigenaren

Bomar heeft vele renovatieprojecten in opdracht van VVE's uitgevoerd, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Ons doel? Ontzorgen & opwaarderen. Kent u onze mogelijkheden voor een financiering?

Vereniging van Eigenaren (VVE)

Beheer en onderhoud is misschien wel de belangrijkste taak van de VVE. Naast het gebruikelijke jaarlijks onderhoud is groot onderhoud onvermijdelijk om een woongebouw in goede conditie te houden. Het deels of volledig renoveren en vervangen van de bestaande gevelelementen zoals balkonhekwerken of privacyschermen kan op enig moment noodzakelijk zijn.

Bomar heeft vele renovatieprojecten in opdracht van VVE's uitgevoerd, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Met onze producten is het mogelijk de totale gevel te renoveren. (ontvangen referenties VVE Arlo Roermond en VVE Rooseveltweg Wageningen)

Vaak treden wij op als hoofdaannemer waarbij Bomar zonder tussenkomst van bijvoorbeeld een aannemer het renovatieproject realiseert. Daarnaast werkt Bomar ook, al dan niet in samenwerking met andere onderaannemers (bijvoorbeeld een schilder-, gevelreinigings- of betonrenovatiebedrijf), in opdracht van een aannemer.

Bij voorkeur adviseert Bomar, vrijblijvend, de VVE al in een vroeg stadium van een project over de mogelijkheden. Bomar werkt hierbij volgens de 8 stappen van VVE Totaalplan. Na een inventarisatie van de bestaande situatie, het budget en de wensen van de VVE stelt Bomar een advies op ten behoeve van de mogelijke uitwerkingen en vormgeving. Ons doel is om de VVE zoveel als mogelijk te ontzorgen!

VVE totaalplan

Om tot een keuze te kunnen komen plaatsten wij indien gewenst een “proefhek”. Ook is het mogelijk een artist impressie te maken waardoor een goed beeld ontstaat van de nieuwe situatie. Daarnaast begeleiden wij indien gewenst de eventuele vergunningsaanvraag.

Bij renovatieprojecten zorgt Bomar voor veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Indien noodzakelijk plaatsen wij tijdelijke veiligheidshekken. Naast de montage van nieuwe hekwerken zorgen wij ook voor demontage en afvoer van bestaande hekwerken.

Financieringsconstructie

Indien gewenst kan Bomar voor VVE's de financiering aanbieden voor de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe balkonhekken of privacyschermen. Wilt u meer weten over de voorwaarden van deze financieringsconstructie? Neem dan contact met ons op.

Onderhoudscontract

Indien Bomar bij uw complex de hekken en/ of puien heeft geleverd en gemonteerd dan bieden wij voor VVE’s de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Bomar zal dan de hekken en/ of puien periodiek nazien en de benodigde onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

balkonhekken  glashek - kws - amsterdambalkonhekken  lamellenhek videhekkenglaslamellen gevel vliesgevelbalkonhek balkonhekken aluminium lamellenhek glasbalkonhekken  spijlenheklamellenhek lamelhek balkonhekken  aluminium vliesgevel glashek balkonhekbalkonhekken balkonhek glas
Borstweringleuning afbeelding

Borstweringleuning

Borstweringleuningen worden toepast als valbeveiliging op borstweringen

Franse Balkons afbeelding

Franse Balkons

Franse balkons zijn hekwerken gemonteerd voor een kozijn.

Doorvalbeveiliging afbeelding

Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van stalen of aluminium regels voor een kozijn

Muurleuningen afbeelding

Muurleuningen

Muurleuningen worden toegepast in trappenhuizen

Aluminium lamellen afbeelding

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden veelal toegepast ten behoeve van het ventileren van gevels en parkeergarages.

Gevelschermen afbeelding

Gevelschermen

Gevelschermen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte

Glaslamellen afbeelding

Glaslamellen

Glaslamellen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het transparant dichtzetten van de gevel

Glashekken afbeelding

Glashekken

Balkonhekken van glas geven een transparante afwerking van de galerij of buitenruimte. De gewenste uitstraling is afhankelijk van de specifiek toegepaste (glas)profielen of glasklemmen en de glasvulling.

Lamelhekken afbeelding

Lamelhekken

Lamelhekken zijn opgebouwd uit stalen of aluminium lamellen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. Lamelhekken kunnen opgebouwd worden uit vele verschillende profielen. Ook kan er worden gekozen om deze balusterloos uit te voeren.

Plaathekken afbeelding

Plaathekken

Plaathekken zijn opgebouwd uit gezet aluminium of stalen plaatwerk, veelal met een perforatie. Om het galerij- of balkonhek zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen kan worden gekozen uit verschillende standaard perforaties of bijvoorbeeld fotoprintperforatie.

Roosterhekken afbeelding

Roosterhekken

Roosterhekken zijn opgebouwd uit een roostervulling welke tussen of voor de balusters wordt geplaatst. Om het renovatie- of nieuwbouwproject een bepaald aanzien te geven is er een ruime keuze uit verschillende maaswijdtes toe te passen.

Spijlhekken afbeelding

Spijlhekken

Spijlhekken zijn samengesteld uit stalen of aluminium spijlen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. De daadwerkelijke uitstraling van het spijlhek is sterk afhankelijk van de toegepaste regels en spijlen in uw galerij- of balkonhek.

Traphekken afbeelding

Traphekken

Traphekken kunnen zowel op als voorlangs de trap worden gemonteerd. Het type traphek dat moet worden toegepast is over het algemeen sterk afhankelijk van de functie en uitstraling. Zo kan in vele gevallen een simpel spijlhek voldoen terwijl andere gevallen een wat chiquere uitvoering met bijvoorbeeld glasklemmen en/of een RvS handlijst vragen.

Privacyschermen afbeelding

Privacyschermen

Privacyschermen worden toegepast voor het afschermen van buitenruimte

BalkonBreed  afbeelding

BalkonBreed

Balkonuitbreiding: Modulair renovatiesysteem voor verbreding van balkon en galerij

Schuifluiken

Schuifluiken worden voor de gevel of balkonrand gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte.

Aanbod profielen afbeelding

Aanbod profielen

Specificaties

Bomar verkoopt i.s.m. INNOVAL ook losse aluminium profielen (o.a. glasprofielen t.b.v. glashekken/balustrades). Kijk daarvoor op www.innoval.nl