Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bomarbv/public_html/includes/connection.inc.php on line 7
Architecten | Opdrachtgevers | Bomar B.V.

Architect

Als beeldbepalend toeleverancier zien wij het als belangrijke taak om de architect al in het ontwerptraject te adviseren over de opzet en detaillering van onze producten.

Architect

De architectuur van een gebouw wordt voor een belangrijk deel bepaald door de gebruikte producten en materialen. Met ons productassortiment van balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen en traphekken en vliesgevels zijn wij in staat om de volledige gevelbekleding en de openbare ruimte in gebouwen te voorzien van onze producten.

balkonhekken architecteur ballamyhove zoetermeerAls beeldbepalend toeleverancier zien wij het als belangrijke taak om de architect al in het ontwerptraject te adviseren over de opzet en detaillering van bijvoorbeeld de balkonhekken. Hierbij kijken wij naar de realiseerbaarheid, kwaliteit maar juist ook naar betaalbaarheid. Als er in een vroeg stadium al aandacht is voor deze aspecten dan is de kans groot dat bij de werkelijke uitwerking het oorspronkelijk beoogde beeld ook gerealiseerd wordt.

Het is onze overtuiging dat juist bij vroegtijdige afstemming er een optimaal resultaat kan ontstaan voor zowel de architect als voor de opdrachtgever waarbij er balans ontstaat tussen de prijs, kwaliteit en uitstraling.

Bestekteksten nodig? Op verzoek van de architect verzorgen wij de bestekteksten en de benodigde (detail)uitwerkingen van onze producten. Neem contact met ons op!

glaslamellen gevel vliesgevelbalkonhekken  lamellenhek videhekkenaluminium vliesgevel glashek balkonhekbalkonhekken  glashek - kws - amsterdambalkonhekken  glashekbalkonhekken  spijlenheklamellenhek lamelhek balkonhekken  balkonhek balkonhekken aluminium lamellenhek glas
Borstweringleuning afbeelding

Borstweringleuning

Borstweringleuningen worden toepast als valbeveiliging op borstweringen

Franse Balkons afbeelding

Franse Balkons

Franse balkons zijn hekwerken gemonteerd voor een kozijn.

Doorvalbeveiliging afbeelding

Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van stalen of aluminium regels voor een kozijn

Muurleuningen afbeelding

Muurleuningen

Muurleuningen worden toegepast in trappenhuizen

Aluminium lamellen afbeelding

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden veelal toegepast ten behoeve van het ventileren van gevels en parkeergarages.

Gevelschermen afbeelding

Gevelschermen

Gevelschermen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte

Glaslamellen afbeelding

Glaslamellen

Glaslamellen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het transparant dichtzetten van de gevel

Glashekken afbeelding

Glashekken

Balkonhekken van glas geven een transparante afwerking van de galerij of buitenruimte. De gewenste uitstraling is afhankelijk van de specifiek toegepaste (glas)profielen of glasklemmen en de glasvulling.

Lamelhekken afbeelding

Lamelhekken

Lamelhekken zijn opgebouwd uit stalen of aluminium lamellen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. Lamelhekken kunnen opgebouwd worden uit vele verschillende profielen. Ook kan er worden gekozen om deze balusterloos uit te voeren.

Plaathekken afbeelding

Plaathekken

Plaathekken zijn opgebouwd uit gezet aluminium of stalen plaatwerk, veelal met een perforatie. Om het galerij- of balkonhek zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen kan worden gekozen uit verschillende standaard perforaties of bijvoorbeeld fotoprintperforatie.

Roosterhekken afbeelding

Roosterhekken

Roosterhekken zijn opgebouwd uit een roostervulling welke tussen of voor de balusters wordt geplaatst. Om het renovatie- of nieuwbouwproject een bepaald aanzien te geven is er een ruime keuze uit verschillende maaswijdtes toe te passen.

Spijlhekken afbeelding

Spijlhekken

Spijlhekken zijn samengesteld uit stalen of aluminium spijlen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. De daadwerkelijke uitstraling van het spijlhek is sterk afhankelijk van de toegepaste regels en spijlen in uw galerij- of balkonhek.

Traphekken afbeelding

Traphekken

Traphekken kunnen zowel op als voorlangs de trap worden gemonteerd. Het type traphek dat moet worden toegepast is over het algemeen sterk afhankelijk van de functie en uitstraling. Zo kan in vele gevallen een simpel spijlhek voldoen terwijl andere gevallen een wat chiquere uitvoering met bijvoorbeeld glasklemmen en/of een RvS handlijst vragen.

Privacyschermen afbeelding

Privacyschermen

Privacyschermen worden toegepast voor het afschermen van buitenruimte

BalkonBreed  afbeelding

BalkonBreed

Balkonuitbreiding: Modulair renovatiesysteem voor verbreding van balkon en galerij

Schuifluiken

Schuifluiken worden voor de gevel of balkonrand gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte.

Aanbod profielen afbeelding

Aanbod profielen

Specificaties

Bomar verkoopt i.s.m. INNOVAL ook losse aluminium profielen (o.a. glasprofielen t.b.v. glashekken/balustrades). Kijk daarvoor op www.innoval.nl