Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bomarbv/public_html/includes/connection.inc.php on line 7
Aannemers | Opdrachtgevers | Bomar B.V.

Aannemer

Bomar ziet het als belangrijke taak om de aannemer zoveel als mogelijk te ondersteunen in de tot stand koming van bouwproject.

Aannemer

Het grootste belang van een aannemer is dat een bouwproject binnen budget en planning wordt uitgevoerd. Een goede samenwerking en afstemming met de toeleveranciers is daarbij van essentieel belang. Bomar ziet het als belangrijke taak om de aannemer zoveel als mogelijk te ondersteunen in de tot stand koming van bouwproject.

Wij hechten er veel waarde aan dat bij het verstrekken van de opdracht alle wensen en eisen tot in detail worden besproken en vastgelegd. Open en eerlijke communicatie, over en weer, is van essentieel belang voor het slagen van een project. Na opdracht starten wij de werkvoorbereiding op waarbij wij de gangbare ijkpunten in de bouw volgen om tot een definitieve uitwerking te komen. Bomar werkt met up-to-date computerprogramma’s welke compatibel zijn met nagenoeg alle gebruikte softwarepakketten waaronder BIM.

balkonhek lamelhek Op basis van de opdracht van de aannemer wordt een voorlopig ontwerp gemaakt. Het voorlopig ontwerp voldoet aan alle normen van het Bouwbesluit. Op basis van het voorlopig ontwerp worden alle opmerkingen van de aannemer en architect verwerkt in het definitieve ontwerp. Het definitief ontwerp is bruikbaar voor de controle door Bouw- en Woningtoezicht.

Bomar levert op verzoek van de aannemer de maatvoering van de benodigde instortvoorzieningen op de betontekening. Het opnemen van instortvoorzieningen voorkomt dat er in het werk geboord moet worden en geeft een kostenbesparing aangezien geen gebruik gemaakt hoeft te worden van chemische ankers.

Zodra het mogelijk is wordt de maatvoering van het definitieve ontwerp gecontroleerd in het werk. Op deze wijze worden fouten zoveel als mogelijk voorkomen. Indien noodzakelijk worden de tekeningen aangepast en zal de productie starten.

Tijdens de montage van onze producten stelt onze montageleider in goed overleg met de opdrachtgever een montageplanning op. Onze montageleider is verantwoordelijk voor het volgens planning leveren en monteren van onze producten en is hét aanspreekpunt voor de aannemer in de uitvoeringsfase.

balkonhekken  glashek - kws - amsterdambalkonhekken  lamellenhek videhekkenglaslamellen gevel vliesgevelbalkonhek balkonhekken aluminium lamellenhek glasbalkonhekken  spijlenheklamellenhek lamelhek balkonhekken  aluminium vliesgevel glashek balkonhekbalkonhekken balkonhek glas
Borstweringleuning afbeelding

Borstweringleuning

Borstweringleuningen worden toepast als valbeveiliging op borstweringen

Franse Balkons afbeelding

Franse Balkons

Franse balkons zijn hekwerken gemonteerd voor een kozijn.

Doorvalbeveiliging afbeelding

Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging van stalen of aluminium regels voor een kozijn

Muurleuningen afbeelding

Muurleuningen

Muurleuningen worden toegepast in trappenhuizen

Aluminium lamellen afbeelding

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden veelal toegepast ten behoeve van het ventileren van gevels en parkeergarages.

Gevelschermen afbeelding

Gevelschermen

Gevelschermen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte

Glaslamellen afbeelding

Glaslamellen

Glaslamellen worden voor de gevel gemonteerd ten behoeve van het transparant dichtzetten van de gevel

Glashekken afbeelding

Glashekken

Balkonhekken van glas geven een transparante afwerking van de galerij of buitenruimte. De gewenste uitstraling is afhankelijk van de specifiek toegepaste (glas)profielen of glasklemmen en de glasvulling.

Lamelhekken afbeelding

Lamelhekken

Lamelhekken zijn opgebouwd uit stalen of aluminium lamellen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. Lamelhekken kunnen opgebouwd worden uit vele verschillende profielen. Ook kan er worden gekozen om deze balusterloos uit te voeren.

Plaathekken afbeelding

Plaathekken

Plaathekken zijn opgebouwd uit gezet aluminium of stalen plaatwerk, veelal met een perforatie. Om het galerij- of balkonhek zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen kan worden gekozen uit verschillende standaard perforaties of bijvoorbeeld fotoprintperforatie.

Roosterhekken afbeelding

Roosterhekken

Roosterhekken zijn opgebouwd uit een roostervulling welke tussen of voor de balusters wordt geplaatst. Om het renovatie- of nieuwbouwproject een bepaald aanzien te geven is er een ruime keuze uit verschillende maaswijdtes toe te passen.

Spijlhekken afbeelding

Spijlhekken

Spijlhekken zijn samengesteld uit stalen of aluminium spijlen tussen een onder- en bovenregel of in een frame. De daadwerkelijke uitstraling van het spijlhek is sterk afhankelijk van de toegepaste regels en spijlen in uw galerij- of balkonhek.

Traphekken afbeelding

Traphekken

Traphekken kunnen zowel op als voorlangs de trap worden gemonteerd. Het type traphek dat moet worden toegepast is over het algemeen sterk afhankelijk van de functie en uitstraling. Zo kan in vele gevallen een simpel spijlhek voldoen terwijl andere gevallen een wat chiquere uitvoering met bijvoorbeeld glasklemmen en/of een RvS handlijst vragen.

Privacyschermen afbeelding

Privacyschermen

Privacyschermen worden toegepast voor het afschermen van buitenruimte

BalkonBreed  afbeelding

BalkonBreed

Balkonuitbreiding: Modulair renovatiesysteem voor verbreding van balkon en galerij

Schuifluiken

Schuifluiken worden voor de gevel of balkonrand gemonteerd ten behoeve van het deels dichtzetten van de galerij of buitenruimte.

Aanbod profielen afbeelding

Aanbod profielen

Specificaties

Bomar verkoopt i.s.m. INNOVAL ook losse aluminium profielen (o.a. glasprofielen t.b.v. glashekken/balustrades). Kijk daarvoor op www.innoval.nl